Blogger boot camp mamma

Med mindre än 5 timmars sömn i kroppen efter en himla trevlig disputationsfest i fredags, släpade jag mig upp i lördags morse och mot Stockholm. Mot SATS hötorget på Blogger boot camp mamma. Jag känner mig fortfarande lätt omtumlad, som när något överträffat mina förväntningar. Framför allt så var det så himla mysigt och trevligt. Några av tjejerna har jag sett förut i bloggvärlden, och många var nya. Väldigt välkomnande härlig känsla i gruppen tyckte jag, vilket underlättade första sessionen som var HIIT där vi jobbade i par. Jag jobbade med härliga Elin och Trendoträning-Anna basade och presenterade enkla men effektiva övningar i tabataintervaller. Vi varvade ner med skön yogastretch och efter snabbt ombyte så återsamlades vi för föreläsning. Anna delade med sig av sina erfarenheter och pratade om nyttan med att träna under graviditet och vad som är lämpligt och olämpligt med bakgrund i vad som händer i kroppen allteftersom graviditeten fortgår. Intressant och bra sammanfattat.

Lunchen var skön utan stress och jag hann prata en hel del med bl.a. Josefin. Jag hann även köpa nya strumpor från Gococo. Något som jag verkligen behövde, eftersom ansenlig tid gått åt att leta i strumplådan på mornarna på sistone…

Efter lunch var det dags för Lofsan. Kick-ass mamas heter cirkelträningskonceptet hon kör på Rosa skrot. Passet var upplagt för mammor, även nyblivna, och gravida. Inga hopp, övningar som belastar höfterna och bäckenet jämnt och väl valda övningar som utmanade bålen tredimensionellt. Det var effektivt och jobbigt och jag gillade verkligen tidsupplägget med kortare och kortare intervaller för varje varv. Efterföljande föreläsning var grymt bra. Hemläxan blev att kolla upp snippgympa.nu. Viktigt för alla kvinnor och såklart särskilt gravida och kvinnor som fött barn. Jag kände inte till snippgympa.nu och gillar konceptet. Lägg till i twitter/facebook/instagramflöde och bli påmind om dagliga knipsessioner.

Sedan var jag tvungen att pipa hemåt och med mig hem fick jag en tung goodiebag och ett klädpaket jag vann. Sofy har lovat att lägga ut bilder på goodiebagen (mina bilder föll på självcensur, fick varken till layouten av alla grejer eller ljuset) och på länken till henne hittar ni bilder från dagen. I min mobil finns två suddiga bilder på Lofsan, nästa gång måste jag ta fler bilder! Tur att andra har dokumenterat. Elmina, Karin och säkert fler jag inte har hittat till ännu. Var du där? Säg hej i kommentarerna, så hittar jag till dig också!

Förutom materiella ting så tar jag med mig nya bekantskaper, endorfiner, kunskap och en härlig känsla av att vara en av alla bbcmammas starka morsor ifrån dagen.

Tack träningsevent.se för en fantastiskt ordnad toppendag! Håll utkik där för kommande event, det ska visst hända något stort den 9 november i höst 🙂

En bild bjuder jag på. Min vinst, jag är så glad över den!

20130428-220558.jpg

2 thoughts on “Blogger boot camp mamma

  1. Ping: BBCmamma – svaret på alla mammaträningsfrågor | uppochhoppa.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s