Sedan sist har jag köpt 8 kg fantastisk ekocitrusfrukt av matgeek och av en blodapelsin och en citron gjort en drink som förtjänar att dela med sig av. Ingefära och äpple sällskapade också, gott!
Drinken var utmärkt som lite extra energi strax före söndagens träning
Efter kettlebellandet åkte jag en tur långfärdsskridskor i vårvintersolen. Det var magiskt, energi rakt in i systemet.
Så mycket energi att jag slängde ihop dundermusli när jag kom hem från uteaktiviteterna. Havregryn, boveteflingor, pumpakärnor, solrosfrön, hackad cashew och mandel marinerades i vatten-olja-honung och rostades torrt med tät omrörning i 150 grader. Chiafrön, linfrön, kokos och torkade äppelbitar tillsattes efter den gyllene müslin tagits ut ur ugnen. Provåt med blåbär och fil.
Måndagen bjöd bl.a. på det här. Minimal input, maximalt gott.
Uppstekta potatisrester, varmrökt lax och sallad på haricotverts, lök, feta och tomat. Det var bästa bränslet att ha i kroppen när det runt 20snåret var dags att vicka på en Functional på Campus. Kändes helt knasigt att instruera klass sådär sent på dagen, hm kvällen, men kroppen och huvudet kom igång efter uppvärmningen. Hej, vad det gick 🙂