Näst på tur: VILA

Efter en träningsintensiv period så blir veckans utmaning att vila. Mina tre planerade klasser, SOMA, Functional och kettlebells blir allt som hamnar på träningsplaneringen. Ibland är det svårare än vanligt att leva som man lär, men nu får det bli ordning på torpet, lyssna på kroppen och ordentlig återhämtning till att börja med. Min foamroller används flitigt här hemma och ikväll även vetekudden på öm rygg.

Idag har vi haft kick-off för terminen på Campus1477. intressant och viktigt möte först. Under följande lunch var jag tvungen att avvika för att köra min kettleklass, så jag missade lite på nästa session eftersom jag åt min lunch då istället. Efter lunch kördes 3 miniklasser som är lite extra heta i vår, där SOMA avslutade. De andra var r.i.p.p.e.d. (resistance, intervals, power, plyometrics, endurance, diet), en högintensiv klass med kampsportsinslag och TABATA som är nyhet på schemat i vår. 45 jobbiga minuter där man jobbar tabata-wise med diverse styrkeövningar med hög puls. Idag var dock alla klasser 30 minuter. Jag har helt brutal träningsvärk efter gårdagen så jag kände lite på passen men var rädd om mina sista krafter till SOMAn. Jag fick väldigt bra frågor och feedback efteråt och det var väldigt roligt att köra för mina duktiga kollegor.

Det var också fantastiskt roligt att få ett utbildningsstipendium av Campus1477. Jag är mycket tacksam, stolt och hedrad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s